PIZZERIA PIRAMIDE

PIZZERIA PIRAMIDE Grillroom - Shoarma

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 578 beoordelingen
15 nov 2019 om 6:45 Beter de bestellingen na kijken en goed maken. Veder was het erg lekker en Als een fout gemaakt wordt wordt het goed opgelost .
13 nov 2019 om 21:36 Prima
9 nov 2019 om 21:43 Prima pizza’s, bezorging goed op tijd (gevraagd 18.45 te bezorgen, dat werd 18.50, prima dus).
25 okt 2019 om 19:42 Zoals gewoonlijk goed eten. Dik op tijd bezorgt. Erg vriendelijk. Alleen maar plusjes
23 okt 2019 om 21:03 We bestellen vaak hier, blijft heerlijk echt super eten!
17 okt 2019 om 21:20 Was weer top
15 okt 2019 om 16:14 Meer dan 2 uur zitten wachten op het eten. Bij telefonisch contact wordt je niet serieus genomen. Is 2x al dat het zo lang heeft geduurt
13 okt 2019 om 20:40 2 uur zitten wachten op lauw eten. Erg jammer! Normaliter wel goede ervaring hier.
13 okt 2019 om 19:47 Ik heb mijn eten na ruim 2 uur wachten nog steeds niet gekregen!!!! Terwijl ze wel de bestelling op bezorgd hebben gezet. Slecht slecht slecht!!! Het is dan wel zondag maar ruim 2 uur wachten op je eten zonder telefoontje of iets vind ik echt kwalijk!!
11 okt 2019 om 20:04 Lekkere spareribs en ook lekkere krokante frietjes
11 okt 2019 om 19:33 Bezorging te laat
1 okt 2019 om 22:48 zeer te vrede